Am început producția de sacoșe din hârtie 100% personalizate!

De: Office Hello Printing In: Postari La: Comentariu: 0 Apasa: 322

Pentru că suntem preocupați în permanentă să diversificam gama de produse pe care o oferim clienților noștri, am început anul 2020 cu o gamă nouă de produse, și anume: am dezvoltat producția pentru sacoșe din hârtie personalizate. 

 Atunci când vindem sau oferim un produs, felul în care prezentăm acel produs are o importanță foarte mare. 

 Modul în care un comerciant alege să își vândă produsul reprezintă o adevărată carte de vizită, care poate transmite un mesaj extrem de important despre respectivul brand. Venim în prijinul clienților noștrii cu o serie de dimensiuni prestabilite, pentru a optimiza costurile, dar și dimensiuni atipice care pot fi executate la comandă. 

 Sacoșele din hârtie au început să recâștige teren din ce în ce mai mult în ultimii ani, în lupta și concurența cu pungile de plastic, iar în prezent reprezintă o alternativă foarte bună datorită faptului că pot fi reciclate foarte ușor și oferă o notă de eleganță și grijă fată de client. Fie că ai o grafica deja realizată sau ai nevoie de recomandări în această privință, apelează la echipa Hello Printing și pune-ți ideile în practică.  

 De ce să alegi sacoșe personalizate pentru afacerea ta? 

- O modalitate excelentă de a promova un brand/afacere 

- Aspect elegant și prezentabil – oferă încredere 

- Sunt ecofriendly 

- Sunt utile, durabile și refolosibile 

- Le poți personaliza după bunul plac, indiferent de domeniul în care activezi 

- Posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de modele și dimensiuni 

 Echipa Hello Printing a dezvoltat o multitudine de variante de sacoșe din hârtie personalizate 100%, confecționate din hârtie dublucretata de minim 170 g/mp sau 150 g/mp (sacoșele mici), iar personalizarea full color este inclusă. Pungile de hârtie pot fi tipărite digital sau offset, în funcție de dimensiune și de cantitate, apoi plastifiate mat sau lucios (la alegerea clientului) pentru o rezistență sporită.  

 Finisarea se poate realiza cu șnur textil de minim 4 mm grosime, disponibil în diferite culori, dar clienții pot opta și pentru finisări suplimentare precum lăcuirea selectivă, folio și cartoane speciale. 

 Clienții Hello Printing beneficiază de reduceri semnificative, aplicabile în funcție de cantitatea dorită. Lista de prețuri și reduceri la volum poate fi consultată aici. Prețurile încep de la 2.2 lei/buc. 

 Indiferent de modelul de sacoșă ales, cu siguranță este o modalitate de promovare a firmei care îi va oferi vizibilitatea necesară. Comenzile, alături de toate specificațiile și alte detalii pot fi trimise la [email protected], sau pot fi preluate telefonic la 0727 410 029.   

  

Comentarii

Lasa comentariul tau