Hello Printing sprijină Asociația Help Autism

De: Office Hello Printing In: Root La: Comentariu: 0 Apasa: 161

  În clipa de față, întregul mediu economico-financiar are de suferit de pe urma pandemiei de COVID-19 declarată la nivel mondial. Important este să trecem cu bine peste această perioadă și să păstrăm pierderile cât mai mici.

 Chiar dacă situația actuală este învăluită în incertitudine, la inceputul lunii martie Hello Printing a decis sprijinirea asociației Help Autism prin direcționarea a 20% din impozitul pe cifra de afaceri, conform ordonanței nr. 25/2018 . Este o promisiune pe care am făcut-o de la începutul anului și o vom duce la bun sfârșit, indiferent de contextul economic. Suntem alături de cei care au nevoie de resurse pentru a trece cu bine de această perioadă, să își poată îndeplini în continuare obiectivul, și anume, ingrijrea celor 109 de suflete de copilași care depind de serviciile de la centrul Help Autism. 

  Despre Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. Pe lângă activitatea susținută în schimbarea statutului autismului în România, asociația oferă servicii de terapie în cadrul celor 5 centre, 6 parteneriate public-private - cu Direcțiile de Asistență Socială și Protecția Copilului din București, Suceava, Drobeta Turnu-Severin, Dâmbovița - și la domiciliu, defășoară cursuri de formare în terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri și sedințe de consiliere pentru părinți și este co-organizator al Conferinței Internaționale ABA - știința care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

Comentarii

Lasa comentariul tau