Obiecte promotionale: cadoul perfect pentru partenerii si angajatii tai

De: Office Hello Printing In: Root La: Comentariu: 0 Apasa: 477

Obiecte promotionale: cadoul perfect pentru partenerii si angajatii tai

Toate companiile, indiferent de dimensiune ori de vechimea pe care o au in piata, sunt de acord cu faptul ca oferirea de materiale promotionale ocupa un loc important in cadrul strategiei de promovare, avand un impact vizibil asupra vanzarilor si, implicit, asupra cresterii cifrei de afaceri.

Orice antreprenor sau detinator al unei companii isi doreste sa se bucure de o crestere rapida si sa supravietuiasca competitiei acerbe existente in mediul online. De asemenea, se poate observa ca unele metode traditionale de marketing nu mai sunt relevante. Totusi, reprezentatii companiilor sunt de acord cu faptul ca materialele promotionala inca joaca un rol important in cadrul stategiilor de promovare. Clientii obisnuiesc sa foloseasca materiale promotionale precum agende, calendare, cani, stick-uri USB, pixuri sau brichete personalizate pentru a-si consolida imaginea in fata clientilor. Acelasi lucru este valabil si pentru angajati, care se bucura sa aiba obiecte personalizate ce reprezinta compania unde lucreaza.

De ce sa oferi angajatilor si colaboratorilor materiale promotionale la final de an?

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi reprezi iar companiile incep sa pregateasca lista cu cadouri pe care urmeaza sa le ofere angajatilor si colaboratorilor. Stim ca si pentru tine este un aspect important asa ca iti garantam ca alegerea de materiale promotionale iti va aduce numeroase beneficii.

In primul rand, iti asigura loialitatea partenerilor. Oferindu-le materiale promotionale, cresti sansele ca ei sa mentiona colaborarea cu tine si chiar sa incheie noi tranzactii. Nu conteaza daca reprezinti un start-up sau o companie cu vechime in piata, materialele promotionale te vor ajuta sa le reamintesti, permanent, de existenta ta si de plusul de valoare pe care li-l poti oferi.

De asemenea, ele functioneaza ca si un agent de vanzari veritabil. In momentul in care alegi sa oferi materiale promotionale partenerilor de afaceri ori angajatilor, mesajul pe care il transmiti nu ajunge doar la acestia ci si la persoanele cu care ei interactioneaza. O agenda, de exemplu, insoteste mereu o persoana de afaceri ori sta pe biroul sau, fiind vazuta de toti cei cu care aceasta intra in contact.

Astfel, ne bucuram sa te anuntam ca am lasat colectia de agende 2022, cu o multitudine de modele, vesele ori elegante printre care, suntem siguri, ca vei gasi un model care sa iti reprezinte compania. La fel, atunci cand alegi cani personalizate, prietenii angajatilor tai vor afla despre compania ta atunci cand ii viziteaza pentru a bea impreuna o cafea. Nu-i rau deloc, nu? Sa iti mai povestim cate persoane intalnesc si sacosele personalizate, ele fiind luate, de multe ori, la cumparaturi de catre cei care le primesc?

Alege sa personalizezi obiectele promotionale cu logo-ul companiei tale si chiar cu un motto ori scurt mesaj reprezentativ, deoarece ele te ajuta sa generezi lead-uri. Foloseste chiar si un call to action astfel incat sa determini prospectii sa iti viziteze website-ul pentru a afla mai multe informatii. In acest mod poti transforma un vizitator intr-un client loial.

Nu in ultimul rand, vorbim despre instrumente de promovare prietenoase cu bugetul tau. Este o perioada cu multe provocari pentru marea majoritate a companiilor insa, in momentul in care alegi sa oferi materiale promotionale ca si cadou exista o multitudine de optiuni astfel incat ai posibilitatea de a-ti optimiza bugetul, fara a face rabat de la toate beneficiile mentionate anterior. Si noi am luat in calcul acest lucru si iti oferim materiale promotionale, la preturi reduse, precum Agenda Domino, al carei pret porneste de la 6,35 lei/buc+TVA ori calendar de birou cu 7 file, cu pret incredibil de la 2,9 lei/buc+TVA.

Atentie - Preturile includ discount de 30%, valabil pana la 29.10.2021 - Stocuri limitate!

Ce materiale promotionale poti oferi ca si cadou angajatilor si partenerilor de afaceri?

Asa cum probabil stii, exista o multitudine de materiale promotionale din care poti alege. In general, in topul preferintelor, se afla colectiile de agende, ele fiind si extrem de utile. Si noi am creat o colectie agende 2022, speciala, pe care te invitam sa o vezi aici. Acestea sunt, de cele mai multe ori, insotite de un pix care, la cerere, poate fi si el personalizat.

De asemenea, te poti orienta si catre calendare de birou, cani si brichete personalizate, stickuri USB personalizate, carcase telefoane mobile, ori chiar sacose personalizate.  Alege sa le imprimi cu diferite texte ori poze de o calitate inalta. Putem reda detaliile cu exactitate datorita tehnologiei digitale a echipamentului LED UV Hijet 6040-6C.

Contacteaza-ne pentru a discuta despre cele mai potrivite materiale promotionale pentru afacerea ta.

Comentarii

Lasa comentariul tau