Presa digitala XEROX Versant 180 C

presa digitala xerox versant 180 c

Printurile de tipar digital le realizam folosind presa Xerox Versant 180C Press cu care obtinem urmatoarele performante:

 • Calitatea imaginii tiparite: 2400 x 2400 dpi pentru claritate, umbre detaliate si lumini puternice.
 • Rezolutia Ultra HD (1200 x 1200 x 10 RIP pentru redare si 2400 x 2400 rezolutia imaginii) creeaza imagini reale si detaliate, linii fine, text clar, chiar si la marimi mici.
 • Printare de la 80 g pana la 350 g.
 • Format maxim de printare: 330*660 mm.

Imprimanta are o ajustare automata de transfer care adapteaza transferul de imagini fara efort, asigurand astfel o calitate superioara pentru o varietate de suporturi de imprimare, si o ajustare de uniformizare a densitatii pentru mentinerea consistentei culorilor intr-o pagina. Iar finisarea modulara creeaza o solutie personalizata.

Imprimarea se realizeaza pe suprafata cretata/necreatata, colorata, pe plicuri de diferite dimensiuni, pvc transparent, medii personalizate sau diferite ale tipuri de suprafete.

Marimea maxima a colii: 330 x 630 mm

Marimea minima a colii: 140 x 182 mm

Produse pe care le putem realiza utilizand tiparul digital: carti de vizita, brosuri si pliante, flyere, cataloage, diplome, etichete autocolante, afise, semne de carte, coli cu antet, plicuri personalizate pe hartie normala sau carton special, diverse calendare (de perete / birou / buzunar), agende personalizate, felicitari si invitatii, meniuri, ecusoane, legitimatii si lista nu se opreste aici. 

 ________________________________________________________________________

Imprimanta Hijet LED UV 6145-6C 

print uv

Pentru imprimarea obiectelor promotionale utilizam tehnologia digitala LED UV Hijet 6040-6C, cu un design european, ce permite realizarea celor mai fine detalii sau caractere si detine o noua tehnologie integrata, extrem de fiabila si versatila. Poate folosi cerneala polimerizabila UV flexibila sau rigida, in functie de aplicatiile necesare, garantand calitatea japoneza a echipamentului.

Avantaje:

 • suprafata foarte mare de imprimare: 600 mm x 400 mm;
 • inaltime foarte mare pentru obiectele imprimate, cu pana la 140 mm inaltime; 
 • imprimare fotografica full color pe orice suport rigid sau flexibil: plastic, textil, metal, sticla, ceara, lemn, piatra, ceramica, piele, piele ecologica, autocoloant, etc.;
 • imprimare pe materiale termosensibile (inclusiv film);
 • imprimare SIMULTANA cu alb si culoare;
 • imprimare multistrat (in relief)/3D;
 • lacuire selectiva;
 • viteza ridicata de imprimare.

Putem realiza produse printate policromie: carti de vizita atipice, pixuri, brichete, USB-uri, laptop/tableta/carcase telefoane mobile, tablouri din lemn, coperti printate pentru agende, orice alt obiect. 

________________________________________________________________________

Presa termica

O gama larga de materiale textile si obiecte pot fi personalizate prin procedeul special de inscriptionare prin termotransfer, cu ajutorul presei termice sau print direct cu imprimanta UV.

Putem imprima o fotografie cu multiple culori, fara a pierde din calitatea imaginii.

Alte detalii:

 • cu presa termica realizam transferuri pe obiecte plane rigide sau textile, cum sunt tricourile sau sacosele textile;
 • este echipament nou cu tehnologie de ultima generatie;
 • ideala pentru aplicatii de inalta presiune si aplicatii folii in relief;
 • dimensiune platan de lucru incalzit: 38x38 cm, cu platanul superior acoperit cu un strat din teflon.

________________________________________________________________________

Aparat de gravura

aparat gravura

Detaliile fine si unice vor iesi in evidenta folosind gravura cu laser. Putem personaliza diverse obiecte promotionate sau placute prin inscriptionarea si decuparea diferitelor materiale si obiecte, la calitatea dorita.

Echipamentul pe care il detinem are capacitatea de a grava cu exactitate diverse materiale precum: sticla, metalex, lemn, plastic, piele, pluta, carton, stampile, diferite textile.

Obiectele pe care le gravam au inscriptionarea permanenta pe suprafata materialului.