Servicii

Servicii

Print digital
  • presa Xerox Versant 180C Press
  • Print digital

Print digital

Printurile de tipar digital le realizam folosind presa Xerox Versant 180C Press cu care obtinem urmatoarele performante:

-          Calitatea imaginii tiparite: 2400 x 2400 dpi pentru claritate, umbre detaliate si lumini puternice.

-          Rezolutia Ultra HD (1200 x 1200 x 10 RIP pentru redare si 2400 x 2400 rezolutia imaginii) creeaza imagini reale si detaliate, linii fine, text clar, chiar si la marimi mici.

-          Printare de la 80 g pana la 350 g.

-          Format maxim de printare: 330*660 mm.

Imprimanta are o ajustare automata de transfer care adapteaza transferul de imagini fara efort, asigurand astfel o calitate superioara pentru o varietate de suporturi de imprimare, si o ajustare de uniformizare a densitatii pentru mentinerea consistentei culorilor intr-o pagina. Iar

finisarea modulara creeaza o solutie personalizata.

Imprimarea se realizeaza pe suprafata cretata/necreatata, colorata, pe plicuri de diferite dimensiuni, pvc transparent, medii personalizate sau diferite ale tipuri de suprafete.

Marimea maxima a colii: 330 x 630 mm

Marimea minima a colii: 140 x 182 mm

Produse pe care le putem realiza utilizand tiparul digital: carti de vizita, brosuri si pliante, flyere, cataloage, diplome, etichete autocolante, afise, semne de carte, coli cu antet, plicuri personalizate pe hartie normala sau carton special, diverse calendare (de perete / birou / buzunar), agende personalizate, felicitari si invitatii, meniuri, ecusoane, legitimatii si lista nu se opreste aici.