Servicii

Servicii

tipar finisare
 • finisari
 • tipar finisare

Finisari

 • Biguire

  Bigul reprezinta semnul care ramane dupa ce o hartie sau un carton este indoit. Plierea trebuie sa fie perfecta, fara imperfectiuni(rupere sau crapare). Pentru o biguire corecta, este necesar sa ai in vedere tipul cartonului sau a hartiei, latimea bigului si forta de apasare pentru a nu afecta materialul tiparit.
  Utilizam aceasta tehnica pentru a crea pliante, mape de prezentare, cataloage si alte produse din carton si hartie sau alte produse care implica tehnica de pliere.

 • Faltuire

  Faltuirea se foloseste pentru reviste, pliante, harti si alte materiale din hartie.
  Este tehnica de indoire si impaturire a unei coli de hartie sau a unei tiparituri in vederea manipularii, pastrarii sau legarii. Utilajul folosit permite obtinerea unor materiale calitative, in formate diferite.

 • Taiere la format

  Finisarea eficienta a produselor prin taierea surplusului de hartie, rezultat din procesul de tiparire. Utilizand ghilotina, produsul ia forma finala, la dimensiunite stabilite initial.

 • Perforare

  Calendarele, carnetele sau agendele ajung in forma finala dupa ce sunt perforate si prinse cu spirala metalica. Aplicam perforatii indiferent de numarul de coli, in linie dreapta, la diferite distante, egale unele de altele.

 • Indosariere (spira metalica)

  Indosarierea cu spira metalica este o operatiune pentru finisarea materialelor promotionale tiparite, cum sunt agendele personalizate sau calendarele, ce capata o forma unitara si eleganta dupa aplicarea spirei din metal.

 • Plastifiere mata /lucioasa /soft touch

  Plastifierea/Laminarea este tehnica prin care un material tiparit este acoperit la temperaturi ridicate, pe fata sau fata-verso, cu un strat de folie din plastic.
  Acesta procedura se poate realiza cu folie mata, lucioasa, texturata sau soft-touch, si are rolul de a proteja suprafetele impotriva deteriorarii de factorii externi(raze solare, umezeala, caldura excesiva) sau utilizarea frecventa.

 • Caserare

  Caserarea este o tehnica de finisare excelenta, prin care o fotografie tiparita este lipita folosind un adeziv special, pe un carton de grosimi diferite. Fotografia se tipareste pe hartie autoadeviza mata/lucioasa si se aplica prin lipire pe un suport gros, mucava, ce are grosimi intre 1,5 - 2 mm.
  Puteti opta pentru finisari precum plastifierea sau lacuirea selectiva.
  Produsul finit poate fi utilizat pentru o agenda, un caiet, o carte sau pentru orice alt obiect ce necesita o coperta rigida.
  Copertile caserate se personalizeaza cu logo-ul companiei, text si imagini reprezentative.

 • Capsare

  Capsarea brosurilor si revistelor se realizeaza prin atasarea paginilor din interior de coperta cu capse de sarma.
  Aceasta tehnica de prindere depinde de capsa si numarul stabilit de foi. Pentru a evita blocarea capsatorului, este important sa nu se depaseasca numarul maximum de coli.